Bu aralar güveçe taktım.
En alta bahçeye çıkıp kopardığım asma yaprakları, üstüne patatesler, dolapta hangi sebze varsa koyuyorum. Araya kasaptan şoklanmamış kuzu incikler, veriyorum fırına ve 4 saat sonra alıyorum.
En zor kısmı o sıcak, çok sıcak güveci eve taşımak oluyor.
Amman soğan ve sarımsak koymayı unutmayın.
Afiyet olsun
Güveçte hem de odun ateşinde olmaz mı ya? Ellerinize sağlık süper.
YanıtlaSilSağolunuz varolunuz.
YanıtlaSilMest anne
Merhaba, bulunduğunuz yer tam olarak neresi ben de kaçış planı olarak bir süredir böyle bir şey düşünüyorum ama nereye gideyim tam netleştiremedim. Memnun musunuz acaba.
YanıtlaSilSelamlar
Nalan
Güveçte yapılırda güzel olmazmı hiç. Emeğinize sağlık nefis görünüyor.
YanıtlaSilSevgili Nalan,
YanıtlaSilDalyan - Muğla
Kitap yazacağım yakında.
Ben çok memnunum, mezarlığı bile beğendim. Ama ne olur bilinmez.
ckcigdem@yahoo.com
😊
Dolu anne
----------
Sağol Gezgin kova,
Dur misafir olayım sana bi.
Meraklı anne
Offf ki offf . Çok severim ben de ellerine sağlık :)
YanıtlaSil