17 Eylül 2014 Çarşamba

Oradan buradan

Evvet, bilgisayar meşgül, I pad den yazınca da böyle.

Fotoğraflarda orada buradan, mesela aşağıda ki, peygamber devesi, sabah kahvaltılarımıza musallat olan sineklerimizden birini yerken. Doğanın kanunu derken, biraz sevindimmi ne.


Aşağıda  ki üç fotoğraf da, Ada kızın limonlarla yaptığı muzurluk. Limonları memelr yaptı. Ada kız sütyen e de hep ama hep memelik dedi/ diyor. Kuzu.




Bir aşğıda ki de köpükle yapabildiğim, daha doğrusu denemelerimden biri, bir gün neler neler yapacağım. Sos kullanmadan hep birşeyler yapmak isterdim, kahvenin üsnde ki köpükte.  Meğer böyle bir sanat varmış ve bir bay yetenekli neler neler yapıyormuş. Arzu, bahsetmişti bir ara.

Ve  herşey o kadar da güllük gülistanlık değil burada.

Tam gürültüler bitmişken, Sonbahar gelmişken, sokağı bara çeviren bir işletmeci tarafından gece üçlere kadar şarkı türkü, yan camı kapatıyoruz, Allah tan geceler serinledi yoksa mahvolurduk. Gerçi hep böyle söylüyoruz, ertesi gün yeni bir şey yada gürültü kaynağı çıkıyor. Şikayet falan para etmiyor. Çeşme deki gibi kampanya? Bence olmaz insanlar para kazanıyorlar ve maalesef birbirlerine müsahama gösteriyorlar, bizim gibileri takan yok.

Bir de nedendir bilinmez kanalizasyon kokuyor ortalık. Hiçbiryer değil bizim bahçe ve arıtmanın orası.

Yakında biryerde de yangın var, helikopterler su taşıdı denizden gün boyunca. Kontrol ettim, Köyceğiz maalesef.

Bugün  elma melma yok size. Bize.


Somurtuk anne

2 yorum:

MÜGE KÖKLÜ ATİK dedi ki...

Olsundu...herşey olabilirdi...çok şükürdü ve ben kızının en son fotoğrafına takıldım...musmutlu ışıltılı..gerisi boş diyesim geldi
Sevgiler
:) poliiyanneeeeee:)

Oglak Kizlari dedi ki...

Teşekkür ederiz Müge. Ne güzel.
Bi diğer Polayanna anne. Yani çoğumlukla :-)