12 Ocak 2015 Pazartesi

Hep de keyif olmaz.

Merhaba,

Hep keyif, hep keyif olmaz tabi.

Dün güneş tepede ve 17 dereceyi gördük. İztuzun da IKUP un aktivitesine destek verdik. Çocuklarımız da İztuzun dan bizim gibi yararlanabilsin diye. Umarım herşey yolunda gider ve orada ek binalar yapılmaz ve geliri yine bu bölgeye gidecek şekilde işletilir. İztuzun da ayrıca pillerimize de doldurduk, neredeyse bir haftadır böyle güzel hava görmemiştik. Güzel emerjimizide oraya bırakarak eve döndük.

Bu sabah kalkınca evde bir koku duyduk, evvet bildiniz '' bok'' kokusu. :-)

O ooo... Cem i tahmin edebilirsiniz. Küfürleri eminim sizin oralardan da duyulmuştur. Kızgınlık, zaten kiracı yatırmıyor parayı, ulan tesisatçıya vereceğimiz nakit para yok :-) :-( neyse ne yapalım, tabi ben önce gazını aldım sonra da hız verdim. Bu sabah kalktık, yağmur yağmadan Ada okula bırakıldı ve eldivenler falan giyilip işe koyulduk. Açtık bahçede ki kapağı ve hoop tüm pislikler yukarıya bekledik, toprak gübrelendi, sonra verdik hortumu ve iki denemeden sonra açıldı. Açılan ne onu da bilmiyoruz. Hiçbirşey atmıyoruz, tuvalet kağıdı dahil, yine de 3 ayda bir tıkanıyor.

Buyrun temsili resim :-)
Neyse hallettik, taşan tuvaletide temizledik, ıvır zıvır koyduğımız, bahçedeki oda taşıyor Allah tan. Sabunladık ve ohhh ben yemek yapmaya Cem de gazete okumaya. Arada blog yazılmalı tabi.

Öperim hepinizi.
Kalın sağlıcakla
Nakit parasız, kiracıya çok kızgın ama mutlu olmalıyım diyen anne



3 yorum:

Asortik Krep dedi ki...

Yapılırken teknik bir hata olmuş olabilir.. Yani şöyle 1- deniz seviyesinde daha bir dikkatli yapmak gerekiyor,yağan yağmur suları da doldurabiliyor.
2- Tabii bunları görmeden yazıyorum..ama ilk yapılırken kepçecinin az kazması, evden ayrılan boruların T şeklindeki bağlantısının tıkanması :)) Tecrübeyle sabit,allahtan bu dertler,ilk oturduğum sitede kaldı.

Oglak Kizlari dedi ki...

Asortik,

Haklısın, artık 3 ayda bir Poyraz ın kene filan ilacını yaparken orayı da bir açıp halledeceğiz.

Darısı başımıza.

Burnu boktan çıkmayan anne

Adsız dedi ki...

Bodrumda da böyleydi ama bizimki çok büyük ve içi şaşırtmalı taş yöntemiyle döşenmişti 17 sene hiçç taşmadı..Aynı sorunu yaşayanları biliyorum 2-3 ayda bir vidanjör bir ton para ve o iğrenç koku..
fatoş