5 Temmuz 2020 Pazar

Ağrıma derman kremi

Merhaba,

Biz Yaz a daha merhaba dedik Güney Batı da. Pandemi ile birlikte olsa da şükür ediyoruz halimize.

İztuzu sahili bomboş değil ama boş. Neden bilmem kalabakları sevmememize rağmen bu durum bizde bir çeşit burukluk yaratıyor.

Günlük dokuzbuçuk km lik sahili bir uçtan bir uca yürüyüşlerimize devam. Tabi eğimli kumda yürümek kolay değil. Cem in de benim de dizlerimizde ağrı yapıyor bu yürüyüşler. Havalar sıcak olunca kas güçlendirme egzersizinin en büyük kalemi olan bisiklete de binemiyoruz. Bu durumda akşamları yatmadan önce mutlka güzel bir masajla CrocuS ağrıma derman kremimizden sürüyoruz dizlerimize. Benim sayım onsekiz. Her yönden onsekiz kere ovalayarak sürüyorum ağrıma derman kremimi dizlerime veya nerem ağrıyorsa o bölgeye.

CrocuS ağrıma derman kremi de nereden çıktı diyen çok takipçim var. Bundan yaklaşık dört yıl kadar önce felaket bir diz ağrısı ile doktora gittim. Sağolsun bir plan çizdi önüme ki offff. Dize yapılcak olan iğneler, fizik tedavi ve hoop ameliyat. Fakat bundan önce masasının altından bir broşür çıkarıp bir krem fotoğrafını yuvarlak içine aldı ve bunu kullanın önce kırkbeş gün sonra gelin bakalım dedi. Eczaneden sordum tabi ki yoktu, çok yeni bir kremdi ve SSK karşılamıyordu! Eve dönünce kremin içeriğini okudum. Yaşasın tüm içerik bahçemde vardı. Eski eczacılık kitaplarını da araştırdım ve ortaya CrocuS ağrıma derman kremi çıktı. İyi ki. Sonrasında  herzaman olduğu gibi iki dotora daha gittim ve hareket etme diyenleri eledim. Onbeş günlük fizik tedavi, dinlenme ve ağrıma derman kremimi  iki saatte bir onsekiz sayısını ihmal etmeden kullandım ve sonuç bizde ve birçok kullanıcımda süper. doktarlar iyi ki var, tabi ki o pahalı krem de işe yarayabilirdi. 

CrocuS ağrıma derman kremin içinde yine bisikletle evime kırk km lik uzaklıkta olan ve yağı kötü kokan  kırkkilit otu ki kas ve kemik güçlendiricidir ve Crocus saç bakım ve CrocuS tırnak bakım yağımın içinde de vardır. Yine benim yaptığım ve formülü bende gizli ağrı yağı, tabiki sihir olarak nitelendirdiğim  kantaron yağım, kendi yaptığım  adaçayı yağı, senede sadece iki veya üç kg alınabilen ilaçsız, zehirsiz balmumu, benim topladığım ısırganın  özütü ve acı biber yağı var.

Evet, benim tek kişilik dev br işletmem var.
Eşimin, kızımın,kardeşimin hakkını da yemeyeyim tabi.

Bol şifa olsun, yarasın
Sevgiyle ve sağlıkla  kalınız
ÇiğdemtheCrocuS




1 yorum:

buzlubadem dedi ki...

Blogger'da eski arkadaşlar ne yapıyor diye bakayım dedim bu gece 🙂 geçmiş olsun, olmuş da anlaşılan. Tabiat eczanesi ne güzel, ben de başım sıkışınca Saraçoğlu videolarına bakarım ilk olarak,bir çok şeye de çare oluyor çok şükür. Maydanoz kürünü yapıyoruz bu aralar, karaciğer detoksu denebilir ve çok daha fazlasıymış. Güzel paylaşımlarda görüşmek üzere, Allah'a emanet, sağlıkla kal. 🤗