19 Temmuz 2010 Pazartesi

Elbette Ada kiz





Ada kiz dalmis tv seyrediyor. Calliou tabiki. Sandalyesi ve elbisesi yeni. Canan ve Nil sagolsunlar. Canan in Nil benim kizdan asagi yukari bir yas buyuk ve gelsin ayakkabilar gelsin giysiler. Sagolun varolun. Aydan in da hakkini yememem lazim. Senelerdir bana bu konuda para harcatmadilar. Ustelik benden cok cok zevklilker. Dolu dolu Allah razi olsun. Cok hayir duasi alıyorsunuz.

Ustelik hicbirsey ziyan olmuyor. Giysiler oyle yeniki, oyuncaklar oylesine kullanisli. Bende kullandiktan sonra dagitıyorum. Sivas, Avustralya, yine Turkiye de bazi koyler. Yasasin.

Birde biliyorum herkesin evladi, ailesi kendine kiymetli ama ben ailemi kizimi cok seviyorum ve onlarla birlikte cok mutluyum. Kizim da oyle, sarkilar soyluyor parka yada havuza giderken. Aman nazar degmesin.

Havuz, evet kizimla Temmuz ayi boyunca Gymnasium-Idealtepe de uyeligimiz var. Fiyat aylik 150 Tl, havuz yari olimpik ve temiz gozukuyor. Haftaarasi bile kalabalik. Biz kizimla saat 16.00 -18,00 civarı orada oluyoruz bekleriz. Gerci bazi arkadaslarimiz en pis deniz bile havuzdan temiz diyorlar ama havalar oyle sıcak ve yapilacak oyle az aktivete varki, kizimda oyle egleniyorki havuzda. Havuza karsi olan ben bile he dedim sonunda. Hoooppp bir atlayisi var havuza gormelisiniz. Cuma gunu kollukları yırtıldı, anne ben yuzerim diye bir atladi, glu glu hoop dibe. Cok guldurdu beni ama cesaretinede hayran oldum.

Yukaridaki iki resim yine Dalyan dan. Yemek yedigimiz, gunun her saati ayri guzel olan bahceden resimler.

Cumartesi gunu Ikea ve Meydan gezisi yaptik. Sabah kalabalik degil ama sonra bayagi yogundu. Meydan i begendik. Cocuklar icin aktivite bollugu var aman dikkat aksam saatlerinde orada olun gunes cok tehlikeli. Meydani dolasan bir tren, raysız ( kulaklarin cinlasin Eda), donme dolap, kano, gel oyna v.s gibi etkinliklere katildi Ada kiz. Pek memnundu. Yalniz cüzdaniniz yuklu olsun en ekonomik aktivite fiyati 3 Tl ve artarak devam ediyor. Arada huysuzluklar oldu tabi.
Surekli aciktim diye dolasti. Aksam da buyukannesinde bamya-pilav-yogurt yedi ve arabada eve donerken sizdi guzelim.

Pazar gunu gun icerisinde ise klimatize ortamda evdeydik. Sabahi ise Besceşmelerde kahvalti. Tarihi bir simit firinimiz var orada yaninada cay ohhh yemede yaninda yat. Aksami cicos ve bahcesinde çay ve Ada anneanne ile parkda biraz eglendi ve ve 21,30 da yatti. Aksam yemegi de komsu firin in keki ve soguk sut oldu. Bazan olur booyle oğünler.

Savsak anne Cigdem
Sevgiler

2 yorum:

Tijen dedi ki...

Otel bilgisi için çok teşekkürler! Bizimkiler gitti bile Asos'a. Bakalım memnun kalacaklar mı kaldıkları yerden. Ada kıza da mutlu mesut yıllar diliyorum.

Oglak Kizlari dedi ki...

Aaaa.. hoşgeldin.
Tesekkur ederim Tijen.
Umarim memnun kalırlar. Son giden arkadasimin 2,5 yasindaki oglu usumus denize girmek istememis.

Kolay gele
Ada kizin annesi