12 Temmuz 2010 Pazartesi

Kitaplar
















Gunaydin,

Dun aksam Ozgurluk parkinda vakit gecirdik ve saat 21,00 de baslayan , Uygur tiyatrosunun, Bu dunya hepimizin adli oyununu seyrettik. Ada kiz yine buyulenmis gibi seyretti. Patlamis misir yedi. Cocuktan cok veli vardi tiyatroda ve bazi velilerin cocuklari bile yoktu :-)

Kapilar 21,15 civari kapaniyor haberiniz olsun ve etkinlik bitis tarihi bugun olmasina ragmen Persembe gunune kadar bu ucretsiz etkinlige katilabilirsiniz. Yagmur nedeniyle yasanan iptaller gecikmeye sebebiyet vermis.

Program soyle,

12,07.2010 21,00 Aladdin'in Sihirli Lambasi +3 yas

Sali 13.07.2010 21,00 Cocuklara Masallar, Anadolu Masallari +7 yas
Çarşamba 14.07.2010 21,00 Parmaklarim Konusuyor +3 yaş
Perşembe 15.07.2010 21,00 Rapunzel Altin Saçli Prenses +3 yaş

Ayrica dun aksam Ada bir kez benimle, birkez de babasiyla trene de bindi. Tek basina binermisin dedik ama hazir degil.

Park icinde ki Fua lokantasida pahali olmasina ragmen duzgun yiyecekler sunuyor. Ben hamburger yedim 8 Tl. Tabakta patates kızartmasi ve salata mevcut. Ayrica salatalar v.s. de var menude fiyatlar 8 ila 20 tl arasi degisiyor. Ortam guzel. Gerci bazan tavla sesi rahatsiz etmiyor degil ama herkes benim gibi kil degil tabi. Buyuk bir ekranda var, maclar seyredilebiliyor. Yani anneler tiyatroya, babalar biralarini alip bahcede mac izleme keyfi yapabiliyor.

Rejim e ve pilatese devam. Bu sabah tartildim. 57,7 yani iki haftada 1,600 gram vermisim. 2 kg degil :-).

Nermin Bezmen in, Gonderilmeyen Ask nihayet bitti. Nihayet diyorum cunku bu sefer damardan girmis. Okurken sıkıldım. Ama yine de yeni kitabini alırım gibi geliyor.

Yeni kitap, Biri Bizi Hasta Ediyor, Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta dan, enteresan bir kitap, ilaç sektorunu anlatan, daha ilk paragraftan allah allah dedirten bir kitap, tavsiye ederim. Bazı ülkelerde ilaç reklami yasak oldugu için artık hastalıgın reklamları yapılıyor diyor, mesela dunya osteoporoz gunu gibi.

Kizim gun aşırı, düzenli olmasada bilgisayarda yarım saat geçiriyor. BBC ve UPtoTen web sayfaları favorilerimiz. Tesekkurler Ulku ablası.

Düşünceli anne
Çiğdem

3 yorum:

mine dedi ki...

ne güzel, tiyatro seyretmesi, çocuklarını götüren anne babalara bayılıyorum çocuklar için oyunlar yapanlara da ...

mine dedi ki...

ne güzel, tiyatro seyretmesi, çocuklarını götüren anne babalara bayılıyorum çocuklar için oyunlar yapanlara da ...

Oglak Kizlari dedi ki...

Evvvet bende bayiliyorum. Gerci ust uste her aksam biraz yorucu oluyor ama taaaa Eylul e kadar tiyatro yok dolayısıyla gidecegiz.

Beraber oyun bu aralar pek yok ama malzemeler hazir.

Daralmis anne Cigdem