25 Eylül 2010 Cumartesi

Aktiviteler devam






Merhaba,

Şimmmddiii; eve yakın üç yuva dolaştım ve sadece biri haftada bir güne ''evet'' dediği için eğer Ada da ok derse - henuz tam 6-7 saat ayrı kalma fikrine sıcak bakmıyor - dans dersinin olduğu bir gun sabah saat 08,30 dan akşam 17,00 veya 18,00 saatine kadar yuvada kalacak. Ucret 120Tl aylık. Yani gune 30 Tl. Ada uyumaz dedim ama gruba uyacağını düşündükleri için nevresim takımı istediler. O kadar. Haftaya başlıyoruzzzz. Böylece ayrıca dans dersini elemiş olduk.

Bir diğer yuva moralimi bozdu: eğer haftada bir getirirseniz Ada ya misafir muamelesi yapar diğer çocuklar v.s. adama inanır ve güvenir gibi oldum ama tam çıkarken eğer aylık 400 Tl yi öderseniz alırız Ada yı, ister bir gün ister hergün getirin demezmi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Cık.. cık.. be adam o zaman o kadar lafı neden ettin dimi ya.

Bir diğeri ise zaten 600 Tl çıkardı ve haftada bir gün kafadan hayır dedi. Gözüme girdi ( ad NOkta olan yuva).

Yüzme için ise Istanbul Buyükşehir Belediyesinin, Kartal Hasan Doğan tesislerinde haftada bir gün Pazar 09,30 seansını istiyorduk. Yer yok dediler ama önümüzdeki hafta gidip kan ve idra testini yaptıracağim ve Hepatit aşısını onlara gösterecğim ve sonra kayıdını alacaklar. 48 Tl. Bugun telefonda beyefendiden kayıt yapılır uzulmeyin yanıtını aldım.

Hurriyet in çoçuk ekinden maalesef Miki on the ice için davetiye kazanamadık. Davetiye haftaiçi için gelecek gibi gözüküyor. Sagolsun Yasemin ve yengesi. 26. Eylül de Hurriyet Çoçuk klubünün
Carreousel deki standında bilet kazanamamiş olsanızda gidip karekterlerle resim çektirebilirsiniz. Saatler 12,00-12,20 / 13,00 - 13,20 / 14,00-14,20 / 15,00-15,20 haberiniz ola.

Ayrıca 5 yas ve üstü için güzel bir etkinlikte MSA da var.
Küçük Gurme
Çocuklar MSA' da Mutfağı Keşfediyor!
Kakaolu ve kurutulmuş meyveli kurabiye
Brownie
Çilekli milkshake
Kapasitemiz 14 çocuk ile sınırlıdır.
Küçük gurmeler bir ebeveynleri ile katılabilirler.
5-9 yaş > 09 Ekim Cumartesi 16:00-18:30

Küçük Gurme
Çocuklar MSA' da Mutfağı Keşfediyor!
Kakaolu ve kurutulmuş meyveli kurabiye
Brownie
Çilekli milkshake
Kapasitemiz 14 çocuk ile sınırlıdır.
Küçük gurmeler bir ebeveynleri ile katılabilirler.
5-9 yaş > 09 Ekim Cumartesi 16:00-18:30











Gelecek hafta sonu Oyuncak müzesinde ki etkinlikler de başlıyor. 3,5-4 yaş alıyorlar. Bizim kızı teyzesi götürüyor ve çok eğleniyorlar. Yer Göztepe.

Bugün Ada inşallah babası işten erken gelirse Tepe Noutilıous un (yanlış yazdım biliyorum, idare edin ltf.) oradaki sirke katılacak. Ayrıca dün bir arkadaşımız aradi ve Küçükçiftlikteki bir çoçuk festivalinden bahsetti. Hatta Canan sagolsun bizi davet te etti ama biz katılamayacağız. Bugün ve yarın aktivite bakınanlar orayada gidebilirler.

Biz dün kızımla babasının pantalonunu kuru temizlemeye verelim diye evden çıktık. Carrefour a gidene kadar iki bir milyoncu mağazaya girdik, Ada çok eğleniyor o çeşitli şeyler satan dükkanlarda. Üstelik ufak tefek şeylerde alıyoruz, pek memnun oluyor. Tabi kırılacak şeyler reyonlarında ben bayağı bir geriliyorum. Tam o dükkanlardan çıktık be sorunlu vatandaş haydi belediye altın masaya uğrayalım dedim. Belediye de daha kapı girişinden Ada ya ilgi büyük oluyor. Çoçukları herkes çok seviyor orada. Altin masada bizim otoparkın önüne parkedenleri birtürlü caydıramadığım için oraya ''babalar'' koyulması isteğimi ilettim. Birde daha önce ağaç ekilmesini istedim ne oldu o iş dedim. Olmuş ama ekim yapılmamış henüz, kıs geldi demedim tabi. Bakalım baba işi ne olacak. Park edenler yüzünden otoparktan çıkışımız 100 manevra oluyor. E ee artık arabamızda büyük ya öhöm.. :-)

Oradan çıktık Ada hanım acıktı hadi yeni açılan zincir Wienayrad mi nedir oraya gidelim dedik. ( tavukları ve ekmeği buharda pişiren, patetesleri yağda kızartmayan işletme) Ayşegü'lde çok methetmişti. Girdik denedik, fena diil. Menüde cacık vardı. Amma sütaş hazır cacık çıkarmış, meğer oymuş. Hazır cacık beklemiyorduk tabi. Ada da azıcık yedi. Ekmeğe hiç dokunmadığımız için paket istedik fakat bu sabah ekmeği yemek üzere çıkardık torbasından; böceklenmiş. Siyah minik böcekler vardı. Yani bizim için bu yemek zincirinden yemek yemek işi bitmiştir. Pardon Ayşegül üm.

Yazı uzun oldu, yukarıdaki resimler; Ada kız yeni pijamaları ile tv seyrediyor. Ne mi seyrediyor dün Carrefour dan aldığımız 4,99 Tl dvd. Kipper the Dog. Ingilizce si super. Oswald gibi. Mutfak camımdaki fesleğenim sagol Hülya ve mutfaktan gözüken deniz manzaramız. :-)

Kalın sağlıcakla
Geveze anne Çiğdem

2 yorum:

Adsız dedi ki...

cigdemcim kreş işine sevındım bakalım ada nasıl karsılayacak orayı cunku bı sure sonra anneyı arıyolar ama kısa bı süre:))) biz henuz netleştiremedik malesef benım okuldan dolayı:(( umarım disney on ıce a gıdebılırız yasemın canım arkadaşımız:))) ya tavuk olayına cok üzüldüm keşke oraya tel acsaydın ama ben mutlaka soyleyecem bı guvendıgım orası vardı butun pişirme fırınlarını ıncelemıstım halbuki mutfaklarını hepsıne bakmıstım görüypmusun dışardan alacagımız bır yerde kalmadı:((( neyse aktıvitelerde görüşmek üzere bende dansla ılgılı bılgı almak istıyorum oraya beraber göturelım görüşürüz arkadasım emın senınle yarın konusacaz ama dedıgım gıbı buradan okumak çok farklı ve güzel öpüldünüz

Oglak Kizlari dedi ki...

Ayşegul üm, sagol.
Ada yarın başlayacak bakalım ne olacak.
Dans dersleri Ekim ayında başlayacakmış.Günü daha belli değilmiş. Haber ederim.

Operim
Heyecanlı anne Çiğdem