18 Ocak 2011 Salı

Ateşşşşşş






Günaydın,

Kızım güne ateş le uyandı. Direk ateş ile geldiğine göre mikrop aldı. Herhalde haftasonu ya tiyatrodan ya Buse den aldı yada Kerem den. Olasılıklar çoookkk.

Hastalık olacak tabi. Kahvaltısını yatarak ama yaptı oh... ama ıhlamuru içiremiyorum. Dr. u toplantıda ama asistanı bize yardımcı olacak 14,30 orada olmalıyız. Haydi Bismillah. Ateş düşürücü vermiyorum önce bir dr gidelim bakalım. 37,8 seyrediyor ateş.

Ben pilates yaparken yinede bana yardım etti Ada ama sonra ben biraz yatayım uyuyayım zaten uyumak sağlıklı dedi. Tamam kızım dedim. Battaniye örtme diyorum ama örtüyor. İçi üşüyor herhalde.

Umarım yarına düzelir. Yuva da doğumgünü yapacaktık. Bak şimdi Perşembe tiyatrosu vardı. E haftasonu aileye doğumgünü var. Tüh.. tüh..

Bu hafta benim hediye haftamdı. Kayınvalidem çok güzel bir ot çayı demliği almış bana. Görünüş süper. İlk kısmetlisi ıhlamur oldu. Aaaa olurmu dün akşam çiçek gibi açılan yasemin yapı içtik önce. Sağolsun. İzlemesi ve renklere dalmak çok hoş bu demlikle.

Demliğin kutusunun kenarlarına koyulmuş beyaz koruyucu köpüklerse Ada ya yar oldu. Onların hepsini dolabına ve kapısının arkasına bantla yapıştırdı ve tün bunları yaparken kapısı kapalıydı. Taattaammm diye beni çağrınca çok şaşırdım yaptıklarına. Süper yapiştırmış, üstlerine resim yapmış. Resim yukarıda. Soldaki karekterin atkısı nasıl, ya sağdakinin kolyesi. Süper bu çocuklar bence. Benimki ayrı süper tabi :-)

Akşam ışıkları söndürüp babasına iyiki doğdun pastasını getirdi. Biz saf ebeveynler pastaya da hayran olup resmini çektik.1. resim.

Bir diğer hayranlık uyandıran konu ise, kendisine ellerini silmesi için verdiğim ıslak mendili, ayısının gözüne sarıp onu korsan yapması. Yaratıcılık dahice değilde nedir yani.

Haftasonu babası Ada ya bir kitap almış. Tiyatroya ücret vermediler diye kitaba yatırmışlar parayı. Çok güzel. Ada nın şu ara meraklı olduğu giydir çıkar işelri için çok uygun. Barbie, giydir-çıkar. Bilginize.

Kitap demişken; Kadıköy de yeni bir kitapçı buldum. Ikinci el temiz kitap satıyor. Fiyatlar çok uygun. Ada ya oradan Ingilizce 1 Tl ye iki kitap aldık bile. Yeri mi, hani şu Tahtakale Nüans ın aynısı olan dükkanın sokağında. Şifanın iki yan sokağı olmalı. Adını da almamışım iyimi.

Bu hafta Berrin den evde öğretmenlik diye bir konu duydum. Ilginç. isteyenler şu siteyi inceleyebilirler. Mature. http://www.mature.com.tr

2. resimdeki fincanlar ise Alev in Diyarbakır'lardan taşıdığı güzeller. Dalyan da karşılıklı höpürdettiğimizde söylemiştim, sen nasılsa dolaşıyorsun bavulunda yer olduğunda alırsın diye. Unutmamiş sağolsun. Taşımış taaa olaralardan. Teşekkür ederim Alev. Bakalım ne zaman bizim evde bir kahve keyfi yapacağız.

Benim adım aletimden almak isteyenlere bir önerim olacak. Benim kullandığım aletin daha gelişmişi ve kollarıda çalıştıran alet Tchibo nun sitesinde var. Bu hafta satışa girmiş. Fiyatı 199 Tl. Bir bakın derim.


daha detaylı görüntüle

Spor Zamanı
Step Aleti
Adım adım forma girin!
Ürün kodu : 269756
119.95 TL



Adet :



Ürün Özellikleri:
Bacakları, kalçayı ve bedenin üst kısmındaki kasları çalıştırır. Dijital antrenman bilgisayarı vardır. Yakılan kalori miktarını, harcanan süreyi ve atılan adım sayısını gösterir. Tarama işleviyle antrenman değerleri sürekli olarak gösterilir. Ayak basılan alan, kaymaya karşı korumalıdır. Adım atma direnci ve adım yüksekliği kademesiz olarak ayarlanabilir. Tutma sapları ile 1 çift lateks çekme halatı vardır, yaylı çengel ile takılır. 2 li hidrolik hava sistemi vardır. Antrenman kılavuzu ve pil dahildir. Beyaz-siyah renktedir. Azami 130 kg a kadar ağırlık taşıyabilir.
İthal Ürün




Bu arada birkaç önce mimlendim, görmek istediğim üç yeri yazmalıyım. Kolaaayyy.

Buyrun cevaplarım;

1.Bora Bora
2.Kars
3.Van

Efenim bende Aklımdakiler, Hafif Tarifler ve Pi-nik Kuş u mimlediğimi belirtirim.
http://www.filizmorkoc.blogspot.com/
http://www.hafiftarif.com
http://www.pi.web.tr

Sevgiler
Kızı ateşli anne Çiğdem

2 yorum:

Elifim uyurken dedi ki...

çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir
elifde evde o da hasta
sanırım etrafta mikrop var yine...

Oglak Kizlari dedi ki...

Elif ede geçmiş olsun. Bizimki ilk defa bu saatte uyuyor. Kızım ilacını vereyim dedim, döndüm uyumuş bile. Yavrum.

Geçmiş olsun.

Kızı hasta anne Çiğdem