18 Mart 2011 Cuma

Period- Kapalı havalar



Merhaba,

Yazı yazmayı unutuyor insan. Blog işleri hallolsa yada eşim bana bir kıyak yapsada Wordpress e geçsem. Şöyle güzeeel paralı bir web sitem olsa. Şahitsizniz, gönderdim evrene mesajı.

Ada kız keyifte, bugün Hatice hnm geldi, o da balkonda scooter inı buldu, koridorda bir aşağı bir yukari dolaşıyor. Salondaki kanapenin yan tarfına güüm diye çarpıp duruyor. Sanırım alttaki komşu birazdan çıkacak yukarıya. Bende hemen cevabımı vereceğim; biz sizin iki afacan oğlanı büyüttük diye.

Blogspot kapanınca yazmalarım aksadı. Sahalara döndük umarım. Arada birsürü olay oldu, bir taneside Irmak ın dogumgünü partisiydi. Aman aman masayı görmeliydiniz. Biz suluboya hediye aldık ama bu suluboya değişik, kalem şeklinde olan harika şeyler. Umarım Irmak da beğenmiştir. Resimde kızım nefis doğumgünü pastasını yerken. O gün sarma bile yedi. Ellerine sağlık Ayşegül. Irmak ın Minie kıyafeti nasıl?? Iyiki doğdun, nice senelere Irmak.

Teyzesi kızıma Minie nin tacından almış. Kafasından çıkarmıyor diyebilirim. Buyrun resime bakın. Bu arada Ayşegül den öğrendiğime göre fiyatı 25 Tl miş. Çok pahalı. Yaprak a bir fırça atma borcum var. Cık.. cık..

Çarşamba günü İşbankası yayınlarına gittim. Erneköy e trenle gittim ve döndüm. O kadar memnun kaldımki, yürümek zul gelmedi. Bir tarfik sanırsınız Cumartesi. İstasyonun önünden caddeye kadar trafik, caddeye çıktım tarfik. Bu nedir yahu. Cevap veriyorum; Istanbul. japonya daki depremi burada düşünemiyorum. Bizim tv lerde bu haber yerine bir sanatçının haberinin önce girmesine sinir oluyorum. Tabi geçmiş olsun ama bu kadar önemlimi, heranını takip etmek zorundamıyız. Sanki başbakan adam. ne ilişkiler, kimler!!!!

İş bankası yayınlarından notlarımı aldım. Pınar a gönderdim. %40 indirimimiz var sayesinde. Birde güzel kitaplar varki, uğramanızı tavsiye ederim.

Tavsiyelerimiz bitmez. Duvara bir takvim astık 3 ayı birden gösteren takvimlerden. Ada hergün günü değiştiriyor bende ona hem Ingilizce hem Turkçe açıklama yapıyorum. Çok hoşuna gidiyor ve öğreniyor.

Rejim listemi yayınlayacağım ama blog kapatılması yüzünden ziyaretçiler azaldı. Biraz daha bekleyiniz efem. Yani aaazzzz sonraaaa ...

Televizyonda Kellogs un reklamı var. Oradaki şarkıda da It's raining man şarkısı çalıyor. Bende içimden diyorumki bak, rejim yapılacak,i zayıflanacak ve gökten adam yağacak. Tabi reklamda gökten çilek yağıyor. Ben de Türkiye ve bu ince espri aman ne güzel reklam diyorum. O arada anne İts raining red diyor Ada. Bende hayır kızım, şarkının orjinali '' it's raining man'' diyorum. Meğer kızım haklıymış, iyimi. :-)

Hava ılık ama kapalı, bendeki ruh halide kapalı.
Bize ve size iyi günlerrr.

Daralmış anne Çiğdem

4 yorum:

gülay dedi ki...

Adaaaa muhteşemsin canımm.Nasıl yakışmış tacı.
Çiğdem'ciğim bende It's raining men i ne duysam Bridget jones aklıma gelir:))Dikkatli Ada kuzumu çokça öpüyorum.İngilizceyi çözmüş annesinin yanlışlarını bile bulurmuş:))

Oglak Kizlari dedi ki...

Gulay,

Hosgeldin, evet kizim cozdu masallah Ingilizce yi. Evvet, Bridget Jones, hala keyif alarak seyrediyorum o dizizyi. Bizde sizi öptük.

yeni DNS li anne Çiğdem

elif ada dedi ki...

Ha ha çok eğlendim ben bu yazıyı okurken. Bu arada pek güzelmiş taç. Ada'ya o kadar yakışmış ki fiyatı önemini yitirmiş. Gökten adam yağar mı bilemem ama ben de zayıflasam hiç fena olmayacak

Oglak Kizlari dedi ki...

Biliyormusun gökten adam yağmasını istemem ben. Para yağsa.

Dün şile de gitti benim rejim, bugün öğlen kaldığım yerden devam.

rejim listemi vereyim o zaman.


Maddiyatçı anne Çiğdem