29 Mart 2011 Salı

Çocuk Mönüsü - IKSV , Şimdi kocam gelicek.

































Merhaba,

Günde iki yazı çok hızlıyım.

Nedeni var; IKSV, çocuk mönüsü yazdim ama konudan hiç bahsetmemişim.

Efenim bu sene festivalde +5 için 3 adet film eklenmiş. Nişantaşı City's ve Rexx de. Saat 13,30 da ve biletler bir film hariç 4 Tl. Haydiiii. Program için linke bir tık ltf.

http://film.iksv.org/tr/film/180

Kızım bu akşam resimde görülen sofrayı hazırladı ve ''ay kocam gelicek şimdi '' dedi. Ben kocam sözünü kullanmıyorum diyorum ama bu çocuk nereden öğreniyor bilmem. Büyükannesinede telefonda, benim kocam yok diyor iyimi. Zaten babası ile evlenecekmiş ve bizimle birlikte yaşayıp, bizim evden hiç ayrılmayacakmış. Hoppala, gerçeği anlatmaya kalkınca bir ağlıyorki sormayın. Resim 2. 1. Resimde ki kızlarda, yaramaz kızlarıymış.
Frikiklerine dikkat. Bu kelime böylemi yazılırdı.

3. Resim kızımın sümüklü ve rujlu hali. Aman lipstick siz olmazzz..

4. Resim, kucağına kanepeye yayılır gibi yayıldığı Defne ablası. 27. mayıs ta evlenecek ablası. Hayırlı olsun. Allah bir yastıkta kocatsın. Damat ta pek iyi bir insan. Kızımıza iyi bakacak belli.
Pazar günü kahvaltımız Defne ve ailesi ile birlikte iyi geçti. Akşamına Nish Adalar da 1+1 daire 148,000 Tl baktık. Güzel ama orada o para 1+1 e çok yahu.

En son resim, sanatçı kızımın yılan resmi. Bu akşam da bir araba resmi çizdi ve önüne bir işaret yapıp Ford yazdım dedi. Koptuk.

Resimleri yerleştirip bu açıklamalarıda altlarına yazmayı becerebilmek isterdim fakat yapamıyorum. Kurbağa ya sormak lazım. Adam yada kadın bıkmıştır bizden herhalde.

Yarın bana şans dileyin bakalım sayın Meral Kozakçıoğlu ne diyecek boynuma.

Boynu düzleşmiş anne Çiğdem

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Ay sofraya bayıldım.Ellerine sağlık Adacığım.Kız çocukları babaya hayran .Benim kızım Rüya Ada da babasına hayran.Yarın için bol şanssssssss...........

Unknown dedi ki...

Ay sofraya bayıldım.Ellerine sağlık Adacığım.Kız çocukları babaya hayran .Benim kızım Rüya Ada da babasına hayran.Yarın için bol şanssssssss...........

nalan dedi ki...

çok geçmiş olsun. insanın neresi acısa canı orada sanki.
biz eskiden sokakta bitkinlikten tükenene kadar oyardık, şimdi maalesef evlere tıkılı çocuklar diye içimden de geçiyor maalesef.

Oglak Kizlari dedi ki...

Sagol Arzu.
Sonuç değişmedi birde emar işi var. Ufffff.

Sağlık.. sağlık. En onemlisi.

Sağlıksız anne Çiğdem

Oglak Kizlari dedi ki...

Nalan,

Çok haklısın.
Bugünde evde tıkıldık. Ada nın odasını görsen. Adım atacak yer yok.

Hoşgeldin.

Boynu düz anne Çiğdem