29 Mart 2011 Salı

çocuk mönüsü - IKSV

Sabah 10,30 da kalktigimiz belirtirim. Bu arada kızın sesi çıkmıyor bakalım ne yapıyor; Evvet, yatak odasındaki krem emrine amade. Sevimli yaramazım benim. Bu aralar benim kızım yapmaz dediğim herşeyi yapıyor.

Bir arkadaşımın ikizleri Domestos Çamaşır suyunu kafaya dikmiş, apar topar hastahaneye gitmişler ve sonuç, inanmayacaksınız ama hemen markayı sormuşlar, Domestos yanıtını alınca eve gidebilirsiniz demişler. Bence Domestos bu bilgiyi reklamlarında kullanmalı.

Bu aralar ''boyunda aks düzleşmesi'' problemimle uğraşıyorum. Hekesede beni stresslendirmeyin boynum düzelir diyorum. Pilates yapamıyorum. Ama günde bir saat adım aletine devam. Bize yakın Yeni Tıp ta dr a gittim. Adam +75. Beni dinlemiyor buda beni çok sinirlendiriyor. Adam muhtemeler günde yüz vaka hepsi aynı diyor. Birde sanırım beni komisyon aldığı medikalciye yönlendirdi, boyun yastığı, boyunluk ve bilumum şeyler için. Yahu Maltepe de bin tane medikalci var. Olmaz. Yastığı 25 Tl vererek Kartal da biryerden tesadüf aldık. Havacılar diye yeni bir semt öğrendikde. O da ayrı hikaye.

Bu sabah tv de bir Prof Dr. adı; Merak Kozakçıoğlu, gördüm. Anadolu yakasında, Çarşamba ya
randevu aldım bakalım. Fizik tedavi uzmanı ama çok hoş bilgiler verdi tv de. Bana şans dileyin ltf. Acaip moralim bozuldu. Özellikle spor yapamamak beni deli ediyor.

Rejim bugün 21, gününde. Yarın tartılma günü bakalım 57,3 den düşmüşmüyüz. Alev dediki aldığım balık yağı vitamini kilo yaparmış. Bu durumda hala 57 bile olsam sevineceğim. Bu arada gün içinde geğirince sanki balık yemişim gibi kokuyor. İlaç aldığımı unutup, allah allah diyorum ve sonra aklıma geliyorki balık yağı hapı aldım.

Hastalık, hastalık. Buna da şükür yola devam.

Hasta anne Çiğdem

2 yorum:

mine dedi ki...

hallolur umarım hepsi, fizik tedavici iyi olmayınca hiç bir işe yaramıyor gitmek bol şans diliyorum
bu arada domestos için süper reklammış hakkaten

Oglak Kizlari dedi ki...

Mine,

Fizik tedavi almak zorunda kalmam inşallah. 4 yaşında bir kız la pek anlamıda olmaz zati diye düşünüyorum.

Şaşırmış anne Çiğdem