6 Haziran 2010 Pazar

Unutkanlik

Yahu insan bu kadar unutkan olabilirmi. Yas 43, demekki o beyin calistirma egzersizlerine baslamak gerekli. Bulmaca cozmeyide sevmemki. Sudoku kitaplari aldim ama Ada kizla birlikte birseye konsantre olmak maalesef mumkun degil.

Cumartesi gunu Mihrabat Korusundaydik,Yer Kavacik denilebilir. Manzara ve aparatif sandolar, servis harika, tuvaletler tertemiz ve bebek alt degistirme aparatlari mevcut. Ancak cocuk parki gunesli bir gun icin tamamen servis disi. Kaydirak metal ve guneste oradan kaymak mumkun degil, cok isiniyor. Salincaklar standart ama ayni sorun oradada var. SICAK. Kizim surekli oturamadigi dolayisiyla sikayet etti. Diger alanlar guzel ama 2 yas alti icin cok dikkatli olmakda fayda var.En iyisi siz yine oraya gidin ama cocugunuz mutlaka kucuk bir canta icinde oyuncaklarini yanina alsin ve diger masalardaki cocuklar ile sosyallessin. Biz sansliydik Ada dan buyuk iki kiz arkadas farkli zamanlarda orada oldugumuz sure icerisinde bize ve Ada ya mutlu bir gun yasatti.

Pazar gunu ise; Ada kiz babasiyla birlikte Haydarpasa daki bir tiyatro etkinligine katildi bugun. Nasrettin hoca ile alakali bir oyunmus. Ada bayilmis, babasida. Yagmur bastirmasina ragmen acik ama kapali hava etkinliginde pek zarar gormemisler. Kizim janglor seyrederken pek mutluydu. Ustelik ulasim cok kolay, tren. Ada kiz bayilir trene.

Ada kiz in bir diger Pazar gunu etkinligi ise ''kurabiye suslemeleri'' ydi. Dr Oetker sagolsun.

Urun cok ekonomik; 4 tl civari. Tam adi; Dr. Oetker, Susleme Glazürü ( Writing Icing ) Sekerli-Sugar. Icinde 4 ana renk var, ve kurabiyeler pistikten hemen sonra ustlerine, yaraticiliginizin seviyesine gore istediginiz gibi kolaycacik sekiller verebiliyorsunuz. Bizde agizli burunlu ayiciklar, kirmizi kalpler ve cesitli renkli papatyalar vardı. Resmini cekerdim ama kalmadiki :-)

Haftaarasi etkinlik arayanlara duyuru yapayim; ( Haberturk gazetesinden)

Carsamba gunu ( 9 Haziran ) Minik Sanatcilar Isbasinda Sanat Atelyesi nde saat 11-12,30 ve 13,30-15,00 arasi baski ve resim teknikleri, orff, gozluk olmadan ucboyutlu yapmak ve gormek, kabaran puf resimler, resim yapmanin en karısık sekli, onlarda cocuktu, dunyanin obur ucundan sanat gibi etkinlikler olacak. Ulasmak isteyenler icin rezervasyon; 0216 680 0010 GSM 0533 522 4717 ve adres;

Mihrabat Cad. Yahya Efendi Köşkü No:19/2 Kanlıca /Beykoz

Cocugunu İngilizce yaz oluluna gondermek isteyenler Plus International Pre-School, Ciftehavuzla i deneyebilirler, ben henuz gorusmedim ama tecrubelerimi en kisa zamanda blog umda aktaracagim.

Bu arada ekonomik ve arac aparati olan portatif dvd ile bilgisi olanlarin acil yardimlarini beklerim.



Bilgilerinize sunulur.

Gezgin anne Cigdem

2 yorum:

Tijen dedi ki...

Çiğdem'ciğim ne güzel senden haber almak! Ne yapıyor benim minik kuzum? Artık koca kız oldu tabii, minikliği falan kalmadı değil mi? Sevgiler, selamlar.

Oglak Kizlari dedi ki...

Tijen im,

Aynen oyle kocaman oldu. 3,5 yasinda artik. Maya ile yarisiyorlar.

Bana gore hala bir bebek bunun yanında cok iyi bir arkadas. Cok da uyumlu bir kiz.

Sen en son ne zaman gordun Maya yi. Yaza onlar mi buraya geliyorlar yoksa :-)

Sevgiler