17 Kasım 2010 Çarşamba

Robotlar ve bayram


Çabucacık yazayım.
Herekese iyi bayramlar.

13. Kasım Cuma, akşam kokoreç biraaaaaaaaa, kızımda geldi bizimle. Hava o kadar güzeldiki dışarıda oturduk. Dönüş sahilden dolmuşla. Bir Maltepe alırmısınız, müsait bir yerde inelim. Ada kızım artık diyaloglarını arttırıyor insanlarla.

Cumartesi, Barış Manço sahnesi, Robotlar tiyatrosu. Bence süper bir oyundu. Bizde keyifle seyrettik. Yalnız biletler 20 Tl ve oyun müzik cd si 5 Tl. Fahiş.. fahiş... Ada ve Buse oyuna bayıldı. Çıkışta tabiki Saray ve tavuklu çorba. Sonrada Moda park. Yolda pireli bir köpek sevdi çocuklar, ertesi sabah boynunda bir pire yakaladım Ada nın. Zıplıyodu ve bir taneydi. Neyseki dezenfekteden sonra başka birtane çıkmadı. Alev i arayıp bir haber verişim vardıki sormayın. Telaş içinde. Neyse kazası belasız atlattık.

Cumartesi, Şile, rakı balik. Yürüyüş. Istanbul kampa uğradık ama kapı duvardı. Ve hiçbir farklı çalışma yoktu, geçen seneden farklı olan.

Pazar gunü; Heybeli Ada, hava mükemmeldi. Kızım ve kapılar resimlerden de görülebilir.Eh akşamına raki- balik. Dönüşte Maltepe motorunu pisi pisine kaçırış. Ada bütün gün bizimle gık demeden yürüdü. Akşamda masada yeni bir kutu pastel ve boyama kitabı ohhh değmeğin keyfimize. Benim peyniri kızım götürdü. Artık Ada da bu yeme yerine kullandığım '' götürdüm'' kelimesini kullanıyor. Anne kefirimi götürdüm. Güzel kızım benim.

Pazartesi malum bayram ziyaretleri. Bugün planda Riva var. 15 yıl oldu herhalde oraya gitmeyeli.

Operim
Gezginci anne Çiğdem

6 yorum:

annelili dedi ki...

Gezginci anne, ne güzel gezmişsiniz....

mine dedi ki...

valla bu sefer ben "kıskanç arkadaş" oldum : ) canım hep böyle güzel günler olsun yaşamınızda ay bu arada kokorece bayılırım bir de midyeye ama artık heryerde midye yenilmiyor malesef

Elifim uyurken dedi ki...

valla tebrikler çiğdem . çok özendim gezilerinize.
maşallah nazar değmesin.
bu arada 5 aralıkta santral atölyeye gidelim mi? tabi yer varsa:-)
sevgiyle
özlem

Elifim uyurken dedi ki...

valla tebrikler çiğdem . çok özendim gezilerinize.
maşallah nazar değmesin.
bu arada 5 aralıkta santral atölyeye gidelim mi? tabi yer varsa:-)
sevgiyle
özlem

Karyatid dedi ki...

Ne güzel gezdiniz ayol.. Aaa dur ben de Polonezköy fotoğraflarını isteyeyim Bülent'ten:)

Oglak Kizlari dedi ki...

Annelili, Ah birde loto çıksa, sen birde o zaman gör bizi.öperim.

Mineeee, Darısı başına o zaman. Bol gezesin inşallah. Midyeyi en son 1992 de Ingiltere dönüşü yemiştim. Son oldu. Artik yemem. Bazen deniz ürünleri makarnasını özlüyorum ama ne yapalım. Operim

Özlem, 5 Aralik, Pazar oluuuuuurrrr bana uyar. Sen mi rez yaptırıcan ben mi??? Kıskanma sende geeeezzzzz. Nazar değmez korkmaz. Bayramda ortalık boş ama mangalcılar kalabalıktı.

Ay kardeşim çok sevinirim. Bizim makina tamirde biliyon.
Öperim.

Bide hepinize sarılırım kocaman.
Gezginci anne Çiğdem



Öperim.