3 Temmuz 2011 Pazar

Ücretsiz Göztepe Özgürlük Parkı Çocuk Tiyatroları başladı.



























































Merhaba,

Cumartesi günü ne yapılır, önce çatı için gelen beyler ve yönetici ile toplu olarak çatıya çıkılır. Bi fiyat daha alınır ve yağan yağmurlarda evin içine su girmemesi için dua edilir.

Sonra ver elini Kadıköy. Hava güzel, ne çok sıcak, ne çok rüzgarlı. Önce beğenilen film ''Kaybedenler Klubü'' nün müzik cd si ve Atiye adlı hnm ın cd si alınır sonra Otantik e oturulur ve gelsiiin biralar ve rakılaaar. Resim 5,6 ve 7. Bizce porsiyonu en baba ve lezzetli bi de üstüne hesaplı tek yer. Oturunca önünüzden Dünya akıyor o da ayrı. Ada kız kendine küçük birde arkadaş buldu ve kirazını arka masada yedi.

Sonra mı yürünür, arabanın park edildiği Moda nın arka sokaklarına yürünür. Bu arada özlenilen Ali den dondurma son kez alınır. Neden mi, çünkü kızıma dışarıdan dondurma almayıp ( .50 krs satılan kremalardan bahsediyorum) oradan alayım istiyorum.hem dondurma yapanlar ve süt kullananlar ticari olarak ayakta kalabilsinler hem de bizim midemiz bayram etsin diye. Ama ne oldu biz dondurmayı alıp oturduk, afiyetle yerken Cem tuvalete gitti ve geldiğinde yüzü mosmordu ve kızgındı. Meğer dondurma küllahlarını tuvaletin yanındaki yerden kapılara dokunarak alıp getiren insanlar servis ediyor ve tuvaletlerde temiz değil dedi. Yani demem o ki. Ali de bizim için bitti. Sadece Caddebostan-Dondurmacci kaldı. Duyurulur. Mado zaten bitmişti.

Akşamınıda, Kadıköy Özgürlük parkındaki tiyatro gösterisine gittik. Ada epeyidir tiyatro izlemiyordu iyi oldu. Program 01-10 Temmuz arası sürüyor. Lütfen bakınız Resim
Dönüşte Ada kız uyudu bizde EVENT attık sezon finali idi herhalde çok güzel bitti. Seliiimmmm yeni bölümleri bekliyoruz. Resim 2,3 ve 4

Pazar sabahı kalktım, kız çoktaaan uyanmıştı ama telkinlerimizle birlikte artık bizi uyandırmıyor. Gürültülü ne yapabilirse onları yapıyor. Busabah ki gürültülerin sebebi bize hazırladığı bu muhteşem kahvaltıymış. Resim 1. Düşünceli kızım benim. Bitanem. Hayatım. Insan nasıl gururlanıyor.

Pazar demedik, kızımla bir park sefasıda yaptık bu sabah. Şimdi hedef büyükanne ve oradan tekrar tiyatro sefası.

Göztepe, Özgürlük parkına Kadıköy yönünden ve minübüs caddesinden geliyorsanız. Göztepe hastahanesi sol tarafınızda bittiğinde ilk ışıklardan sağa dönüyor ve yolu takip ediyorsunuz, bir 50-100 mt sonra birine sorarsanız kesin yardımcı olurlar. Kapılar oradalar çünkü.

Bağdat caddesinden Bostancı yönünden geliyorsanız, Selamiçeşme ye gelmeden solda girilmez sokağın köşesinde göreceğiniz Çiğdem iç çamaşırı mağazası ve diğer köşesinde ki benzinliği görünce ışıklardan hemen sağa sapınız. Yani tam karşısındaki yokuş yukarı giden sokağa, caddeye. Yüksek bir köprüyü geçiyorsunuz ve aşağıya inince sağda biryerelere park edip hemen ilerideki kapıdan giriş yapıyorsunuz.

Bağdat caddesi Kadıköy yönünden geliyorsanız; Fenerbahçe kavşağını geçtikten sonra ilk ışıklardan sola kıvırılan üç yoldan ortadakini seçerek ( en sağdaki zaten sahilyoluna gider) yukarı doğru devam ediyorsunuz. Diğer ışıklara gelince direk karşıya yukarıya ve köprünün üstünden geçtikten sonra yine sağa parkedip, kapıdan giriş yapıyorsunuz.

Kızımla ilgili bir anı; Dalyan da sokak aralarında yürüken Ada koca bir kaktüsü göstererek, aaaa bu bitkiler desert de ( çöl) olur burada ne işi varki dedi. Güldürdü bizi güzel kızım.

Kalın sağlıcakla.
Gezenti anne Çiğdem

4 yorum:

mine dedi ki...

mado da mı bitti ya biz çok gideriz oraya tüh ... kuzu büyüyor desene sabahları kendi kendine neler yapıyor baksana hem de anneleri rahatız etmeden, e o kadar gürültü olacak artık : )

Oglak Kizlari dedi ki...

Mine cim,

Evet ''Mado '' bizim için ben hamile iken bitti. Şanslıyım kızı düşürmedim. Şikayet etmediğim yer kalmadı, bir özür yazısı bile almadım. Neyse.

Büyüyor vallahi. Aman bi duygulandık sorma.

Gözüyaşlı anne Çiğdem

Belgin dedi ki...

Arkadaşım "Yaşar Usta"dan haberin vardır herhalde? Bostancıda minübüs yolundaki dondurmacı. Ne Mado ne Ali eline su dökemez. Açık dondurma aldığımız tek adres.. Bilmiyorsan mutlaka dene lütfen böyle bir dondurma yok.
Batuhanda bize kahvaltı hazırlarmı birgün??????

Oglak Kizlari dedi ki...

Belgin im, umarım hazırlar.
Evet o dondurmacıdan haberim var ama biturlu kısmet olmadı.

Bigün sözleşelimmi???
Nerede banka detayları.

Operim
Borçlu olma rahatsızlığı olan anne.