20 Aralık 2010 Pazartesi

Arı Maya ve Kozzy-Çocuklar







Merhaba,

Saat 13,00 de Arı Maya oyunu vardı Kozzy de Cumartesi günü. Alev ve Buse ile katıldık. Ikinci yarıda dışarı çıktık, kızlar mutlu mesut oyunu seyrettiler. Bir ara Ada, karga dan korkmuş ve ağlamak üzereymiş. Ondan 1,5 yaş büyük olan Buse ne demiş beğenirsiniz; sahneye bakma Ada arkana bak :-). Bizimkide dinlemiş ve problem olmamış. Karga da niye korktuğu anlaşılamadı tabi. Birde müzik cd sini vermediler!!!


Çıkışta maalesef Burger King yediler ama Ada neredeyse 6 hatta 8 aydır yemiyordu, şimdi Buse ye alıp ona almamak daha çok etkileyebilirdi Ada yı yoksunluk adına. Dolayısıyla yürü ya kulum dedim. Oyuncaklar şu son günlerde moda olan ''Zuzu hamster''lar. Güzel bir oyuncak, tekerlekli, dönüyor ve parkelerde çok güzel gidiyor.

Ben yukarıdaki Çin Lokantasını denedim ama pilavı çok kötüydü. Caddedeki Fang Fang dan vazgeçmemenizi öneririm. Alev inde Mado dan aldığı çay onun yüzünden anladığım kadarı ile pek güzel değildi.

Kum ile yapişkanlı resimleri bu sefer yapmadık. Yine en alt katta yüz boyama ve balon dağıtmaca vardı.

Yine, en alt katta bir oyun alanı vardı hemen oyuncakçının yanında. Daha önce Canan ve Nil ile gittiğimizde uğramadığımız. Bence uğranmalı ve yarım saatine pahalı demeyip 10 Tl verilmeli. Çok güzel, kocaman ve bol aktivite içeren bir alan. Çocuklar acaip terlediler ve bir an durmadılar. Çok da eğlendiler. Dönüş yolunda ise neredeyse uyuyorlardı. Annelerde içeriye galoş giyip giriyorlar ve minderlerde oturabiliyorlar. Çocukları bırakıp ayrılamıyorsunuz yani. Yada biz tercih etmedik diyelim.

Fotoğrafını çekemedim. Ammmaaaa doğum günü hediyem makinam Kore den sevgili kardeşim tarafından getirildi. Buradaki fiyatı 500 oradan alınca 250 nasıl. Vergiler maalesef çok yüksek burada sanki fotoğraf çekmek lüxmüş gibi. Pırlantanın KDV si sıfırken. Neyse sinirlenmeyelim.

Linier ( adını yanlış yazmış olabilirim) diye bir mağazada Deniz Akkaya- Ten ile anlaşmalı bir korseli elbise dizayn etmiş. Süper görülmeli. Fiyatlar 150-200 aralığında.

Kardeşim Ada ya Kore nin geleneksel olan ve çocuklara uygun olarak yapılan bir elbise getirmiş. Renkler ve dizayn harika. Ada kız huysuzluk etti ama şimdi elbisemi giyeyim diye peşimde dolanıyor. Akşama baba gelince dedim. Bir de şapkası varki, söylemeseler çanta sanılabilir rahatlıkla.

Yaşasın fotoğraf makinamııızzz vaaarrr. Buyrun resimler.
  1. Kızım ile puzzle oynuyorum salonda bu sabah.
  2. '' '' ''
  3. Kayınpederimin onlarda çektiği resim. Işık arkadan geliyor yinede harika makinam nasıl çekiyor bakııınnn, yandınız yandınız, görmemişin makinası olmuş çekmiş.. çekmiş.. çekmiş..
  4. Ada kız Kore elbisesi
  5. '' '' ''
  6. Makinamın kutusun açarken. Birde şık cüzdan gibi çantası varki sormayın.
Sevgiler
Mutlu ve neredeyse 44 yaşında anne Çiğdem

4 yorum:

Belgin dedi ki...

Çiçim, yeni makinan hayırlı uğurlu ve uzun ömürlü olsun inşallah. Artık yeni resimler görebileceğiz ne güzel. Ada kızında yeni kıyafeti pek güzelmiş.
Ne güzel sizin teyzeniz var :(
Öptüm. Sevgiler.

Oglak Kizlari dedi ki...

Belgin im,

Allah bin kere rahmet eğlesin, rahat uyusun. Ben de bi teyzeyim ya işte.
Yerini tutmaz amma.

Iyi dileklerin için sağol.

Biz yogunuz bu aralar. Malum yarın yuva günü, sonraki gün Sporium dayız. Cuma ya iyi olursanız görüşelimmi??

Batuhan nasıl.

Sevgiler
Şanslı anne Çiğdem

Unknown dedi ki...

Muhtesem anne Cigdem merhaba!!

Güzel yorumun için tsk ederim ama lûtfen hakkine yeme ablacim :) Cok güzel bir annesin, dünyalar güzeli kizin var, mutfakta 10 parmaginda 10 marifet olduguna da eminim! Ailenle hep mutlu ol emii

Oglak Kizlari dedi ki...

Ay Ayla,

O benim dimi.
Bak şımarırım ama. :-)

Pohpohlanmış anne Çiğdem